Το European Legal Training Centre (ELTC) ανακοινώνει τον νέο κύκλο προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης που προσφέρει για την περίοδο Σεπτεμβρίου –Δεκεμβρίου για δικηγόρους, δικηγορικούς υπαλλήλους και άλλους επαγγελματίες.

Η εκπαιδευτική ομάδα του ELTC, αποτελείται από έμπειρους δικηγόρους και εκπαιδευτές με εμπεριστατωμένες γνώσεις σε διάφορους τομείς της νομικής, παρέχοντας διαδικτυακές και ευέλικτες εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου.

Διακεκριμένα για την πρακτική τους φύση, τα προγράμματα που παρέχει το Κέντρο συνδυάζουν μελέτες περιπτώσεων από τον κάθε τομέα, δείγματα-πρότυπα εγγράφων και εξειδικευμένη καθοδήγηση από έμπειρους εκπαιδευτές. Η πρακτική προσέγγιση που ακολουθεί το Κέντρο επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που μπορούν να εφαρμοστούν αποτελεσματικά στην καθημερινότητα της εργασίας τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους στο να αντιμετωπίζουν περίπλοκες περιπτώσεις που μπορούν να προκύψουν.

Η κατάρτιση σε νομικά ζητήματα αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο - κλειδί όχι μόνο για νομικούς, αλλά και για επαγγελματίες από διάφορους τομείς που επιθυμούν να παραμένουν ενημερωμένοι για νομικές πτυχές που σχετίζονται με την εργασία τους. Στο σημερινό δυναμικό επιχειρησιακό περιβάλλον, οι νομικές γνώσεις αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για την αποφυγή νομικών προκλήσεων και την καλύτερη κατανόηση ακόμη και των απλούστερων νομικών πτυχών που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν. Το Κέντρο προσφέρει δεκάδες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που αφορούν και άλλους επαγγελματίες, όπως λογιστές, ελεγκτές, μεσίτες, τραπεζικούς υπαλλήλους, οικονομικούς συμβούλους, κ.α.

"Είναι μεγάλη μας χαρά  που συνεχίζουμε να προσφέρουμε μοναδικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες  σε εκατοντάδες επαγγελματίες από το χώρο της νομικής, και όχι μόνο, οι οποίοι μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο", δηλώνει η Αντρούλλα Πουτζιουρή, Γενική Διευθύντρια του ELTC. "Τα νέα εκπαιδευτικά μας προγράμματα στοχεύουν να ενδυναμώσουν τους συμμετέχοντες, παρέχοντας ολοκληρωμένες γνώσεις και πρακτική καθοδήγηση, προωθώντας έτσι την επαγγελματική τους ανάπτυξη και κατάρτιση".

Δείτε όλα τα προγράμματα που προσφέρει το ELTC εδώ και κάντε την εγγραφή σας σύντομα. Ο αριθμός θέσεων που προσφέρεται για κάθε σεμινάριο είναι περιορισμένος.