Τι θα κερδίσω από το παρακολουθώντας το πρόγραμμα αυτό;


Για το αναλυτικό περιεχόμενο και πρόγραμμα του σεμιναρίου, παρακαλούμε όπωςεπισκεφθείτε τη σελίδα μας εδώ. Θα βρείτε αναλυτικά τους στόχους και το σκοπό τουπρογράμματος καθώς και το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα με τις ενότητες τουσεμιναρίου.


Εργάζομαι ως legal secretary, θα με βοηθήσει αυτό το πρόγραμμα;


Ναι, αυτό το πρόγραμμα θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σας αναφορικά με τις βασικέςνομικές αρχές που αντιμετωπίζετε καθημερινά στο γραφείο. Θα έχετε την ευκαιρία ναμάθετε για τις θεμελιώδεις νομικές αρχές των υποθέσεων που αντιμετωπίζετεκαθημερινά, είτε πρόκειται για υποθέσεις αδικοπραξίας, εταιρικό δίκαιο, ποινικόδίκαιο κ.λπ. Θα έχετε ένα πιστοποιητικό που θα αποδεικνύει το επίπεδο γνώσεών σας.


Οι εκπαιδευτές του προγράμματος είναι δικηγόροι;


Ναι, το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί και θα διδαχθεί από δικηγόρους οι οποίοιδιαθέτουν μεγάλη πρακτική και νομική εμπειρία εκπαίδευσης.


Δεν εργάζομαι σε κάποιο δικηγορικό γραφείο αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικότομέα. Θα με βοηθήσει αυτό το πρόγραμμα να εργαστώ μελλοντικά σε κάποιοδικηγορικό γραφείο ή σε παρεμφερής τομείς της νομικής;


Φυσικά, θα μάθετε τις θεμελιώδεις αρχές του δικαίου και τις ζωτικές νομικέςδεξιότητες που θα κάνουν την  πρόσληψη σας πιο ελκυστική. Πολλά δικηγορικάγραφεία προτιμούν να προσλαμβάνουν διοικητικό προσωπικό με εμπειρία στον νομικότομέα. Με αυτό το πιστοποιητικό, θα μπορείτε να αποδείξετε τις γνώσεις σας όχι μόνογια τις νομικές δεξιότητες που απαιτούνται για την εργασία αλλά και για τις πιοσημαντικές νομικές αρχές. Θα είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε ό,τι σας ζητηθεί.


Μπορώ να παρακολουθήσω το πρόγραμμα χωρίς την επιχορήγηση της ΑνΑΔ;


Ναι φυσικά. Σε αυτή την περίπτωση προσφέρουμε 30% έκπτωση στην συνολική τιμήτου προγράμματος.


Μπορώ να πληρώσω σε δόσεις;


Ναι, μπορούμε να δεχτούμε μέχρι και 10 δόσεις για το κόστος του προγράμματος.


Τι θα συμβεί αν δεν μπορέσω να συμμετέχω σε κάποια διάλεξη;


Όλες οι διαλέξεις μας θα ηχογραφηθούν, και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τιςδιαλέξεις οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε. Εάν επωφεληθείτε από τηχρηματοδότηση της ΑνΑΔ, πρέπει να παρακολουθήσετε το 75% του προγράμματος γιανα είστε επιλέξιμοι για τη χρηματοδότηση.


Πως μπορώ να εγγραφώ στο πρόγραμμα;


Επισκεφτείτε τη σελίδα μας, όπου βρείτε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας. Στείλτε μαςτο όνομα, το email και τον αριθμό τηλεφώνου σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Είναι αναγνωρισμένο το πρόγραμμα?


Ναι, είναι αναγνωρισμένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.


θα λάβω κάποιο πιστοποιητικό?


Ναι φυσικά, θα λάβετε πιστοποιητικό παρακολούθησης.